logo
Ik help je graag met het beste uit jezelf halen!
Home
Over Mark Metselaar
Praktijk
Lezingen/workshops
Nieuws
Agenda
Art of Living
Contact
Links

Ik geef regelmatig o.a. lezingen en workshop met titels als: "Aurara, wie ben ik?" en "Paranormaal, zijn we dat niet allemaal?

 

Aurara, wie ben ik?®

Tijdens deze lezing ga ik op zoek rondom de vragen: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar ga ik uiteindelijk weer naar toe? Ik vertel over de aura en de chakra's. Wat zegt je aura over jou? En, wat straal je letterlijk en figuurlijk naar je omgeving uit? Wanneer je gelukkig bent, dan is er expansie van de aura. Wanneer je je niet gelukkig voelt lijkt ook de aura zich terug te trekken. Ben je alleen maar je lichaam? Ben je je gedachten? Of is je ware Zelf het bewustzijn of de ziel? Aurara, wie ben je?

 

Paranormaal, zijn we dat niet allemaal?

Ik houd van een heldere kijk op wat we 'het paranormale' noemen. Spirituele ervaringen en paranormale talenten zijn menselijke mogelijkheden. Ze horen bij het menselijk bewustzijn. Is het niet juist natuurlijk in plaats van 'bovennatuurlijk'? Bijna iedereen kan zich wel een moment herinneren waarin je iets voorvoelde, een innerlijk weten of intuïtie. En dat terwijl er misschien helemaal geen logische verklaring voor aanwezig was. Je denkt ergens aan en iemand anders begint erover te praten. "Dat is telepathie!" zeggen we dan. Paranormaal, zijn we dat niet allemaal?

 

Question Mark?

Deze bijeenkomst staat in het teken van wat zich spontaan aan vragen of verwondering aandient. Heb je bijvoorbeeld vragen naar aanleiding van een ervaring? Misschien is er iets dat je graag zou willen weten over 'het paranormale'? Dan is dit mogelijk een goede gelegenheid om je vraag te stellen. Het Engelse 'Question Mark' betekent vraagteken (?) Kortom, vraag het Mark!

 

Humor in de praktijk, de helende werking van humor

Deze workshop of training gaat over het instrument dat humor heet. Lachen is gezond. Humor kan 'het ijs breken', relativeert en zorgt voor luchtigheid en ruimte. Dat is iets anders dan problemen ontkennen of 'weglachen'. Humor en lachen hebben een helende werking. Wanneer we lachen, maken we in ons lichaam o.a. de stoffen immunoglobine en endorfine aan. We ontspannen, krijgen meer energie en verhogen er ons weerstandsvermogen mee. Humor en lachen zijn kosteloze medicijnen zonder belemmerende bijwerkingen. Het is overal zonder recept te verkrijgen, maar toch leuk om voor te schrijven. Voor een dosis endorfine, een natuurlijke pijnstiller, hoef je alleen maar lekker te lachen. De workshop of training 'Humor in de praktijk' is in het bijzonder aan te raden voor hulpverleners, therapeuten of docenten. Je leert er hoe je humor ten positieve kunt gebruiken. Ontdek de kracht van de lach. Dit is de allerlachste workshop en training van het Centrum voor Wel-Zijn.

 

Workshop of cursus energetische geneeswijzen

Bij deze workshop (of cursus) kun je ervaren hoe het is om 'te werken met energie'. Je leert o.a. de basis van het overbrengen van helende energie, enige kennis over- en het invoelen van de aura en de chakra's. Naast theorie over de verschillende vormen van energetische geneeswijzen, is dit vooral een ervaringsworkshop.

 

Workshop of cursus intuïtieve ontwikkeling

Bij deze workshop (of cursus) is er aandacht voor het leren luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtief (voor) voelen, weten of zien. Door van binnen stiller te worden, komt er meer ruimte voor het intuïtieve. Wanneer je met deze workshop of cursus, vanuit stilte en innerlijke vrede oefent met o.a., waarneming aan de hand van voorwerpen, telepathie, zul je merken hoeveel meer ontvankelijk je bent.

 

Nieuw: De ontspanningsdag met Mark Metselaar and friends.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar balans in het leven. Het zoeken naar een evenwicht tussen het harde werken, de stress en ontspanning. Als er wordt gevraagd: "Hoe gaat het met je?" lijkt een antwoord tenslotte steeds vaker op iets als: "Druk Druk Druk!" Stress of ongezonde spanning, in werk of privé, kan er voor zorgen dat je je op den duur steeds meer 'gevangen' of 'geblokkeerd' gaat voelen. Door te ontspannen en de stress op te lossen, kun je weer je eigenlijke kracht, creativiteit en energie hervinden. Wanneer je bij je eigen Bron bent, gaat alles veel moeitelozer en natuurlijker.

 

Gun jezelf een ontspanningsdag!

Het is een echte verwendag waarbij je kennis kunt maken met verschillende ontspannende activiteiten. Je kunt hierbij denken aan verschillende massages, een Hot Stone behandeling, een ontspanningssessie met klankschalen, yoga en meditatie, voetreflexologie, Reiki en diverse andere energetische behandelingen. Natuurlijk hoeft een ontspanningsdag helemaal niet therapeutisch te zijn. Het kan ook puur om het genieten worden georganiseerd. Want genieten, dat is het! Een ontspanningsdag is een uitermate geschikte mogelijkheid voor een bedrijfsuitje of personeelsdag. Ik kom daarom graag met bevriendde collega's langs om een ontspannende dag te verzorgen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Centrum voor Wel-Zijn & Praktijk voor Energetische geneeswijzen  | Tel. 0235397307/0625532066 l info@markmetselaar.nl