logo
Ik help je graag met het beste uit jezelf halen!
Home
Over Mark Metselaar
Praktijk
Lezingen/workshops
Nieuws
Agenda
Art of Living
Contact
Links

In de praktijk

 

Energetische therapie is een natuurlijke/natuurgeneeskundige behandelwijze. Hierbij wordt uitgegaan van het zelfhelende vermogen van de mens, dat door overbrengen van de helende, genezende energie meer kan worden geactiveerd. Het overbrengen en doorgeven van de energie vindt meestal plaats door het opleggen van de handen of door het maken van strijkende bewegingen in het energieveld rondom het lichaam (de aura). Op deze manier kan er harmonie en balans ontstaan.

 

Wanneer totale genezing of herstel niet mogelijk blijkt, kunnen de behandelingen vaak toch een bijdrage leveren. Er kan op een andere manier sprake zijn van 'heling' doordat men bijvoorbeeld inzicht krijgt in zichzelf of leert hoe om te gaan met het probleem of de klacht. De energetische behandelingen van de therapeut kunnen ook gezien worden als een ondersteuning bij een medische behandeling. Dan wordt er vaak gesproken over 'complementaire' of 'additieve' therapie.

 

De behandelingen van de therapeut vervangen of doorkruisen de behandelingen van een arts niet en de therapeut stelt ook geen medische diagnose. Hoewel je ook zonder doorverwijzing van een arts naar een energetisch therapeut kunt gaan, is het goed om je arts hiervan op de hoogte te houden.           

 

Centrum voor Wel-Zijn & Praktijk voor Energetische geneeswijzen  | Tel. 0235397307/0625532066 l info@markmetselaar.nl